Jocuri tari online 2009

Masini » Bulldozer

joc cu masini buldozere in care distrugi totul din calea ta

Jocul se va incarca in cateva secundeDigg! StumbleUpon Bookmark and Share Trimite pe Twitter
Informatii
Adaugat: Sep 07, 2009
Jucate : 10928
Marime: 528.71 Kb

Descriere:

Un buldozer si restul ... nu mai conteaza. Distruge totul si castiga cat mai multe puncte, intr-o distractie garantata cu buldozere.Cuvinte cheie pentru acest joc :

buldozer, masini, distrugere, distrugeriCei care au jucat acest joc au cautat :

jocuri cu camioane buldozere jocuir cu buldozere www.funbreak.ro+Bulldozer--joc-cu-masini-buldozere-in-care-distrugi-totul-din-calea-ta joc demolari cu buldozer 3 d jocuri cu buldozere iarna jocuri cu masini drive2 jocuri care se pot juca intre doi cu masini jocuri cu masini si cu ben 10 jocuri nu masini jocuri cu masini megan jocuri cu masini de distrugere jocuri cu distrugere castele jocuri distrugere in trafic jocuri de distrugere al traficului jocurii distrugere jocuri cu masini distrugeri 3d jocuri de distrugeri jocuri distrugeri in trafic jocuri distrugeri 3d jocuri de distrugeri masiniCautari pentru jocuri similare :Intructiuni:
Folsoste mouse-ul pentru a distruge tot in oras.

Rating:
  • Currently 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
« Da click aici pentru a puncta acest joc.


Acest joc nu functioneaza? Spune-ne si noua.

Daca ti-a placut Bulldozer, atunci te pot interesa si...
Joc nou cu Audi 2009

Audi R8 V10 Car Coloring


Audi R8 V10 Car Coloring Game.

curse de masini de teren

3D Buggy Racing


3D Buggy Racing features an advanced flash 3D engine which allows for great graphics and gameplay. Race against 7 AI opponents across 5 unique tracks, unlocking the next track by beating the other racers to place first.

curse cu masini

Hot pursuit


Esti in urmarirea unui spargator care conduce o masina rosie. Trebuie sa il tragi pe dreapta inainte ca cineva sa pateasca ceva. Creaza-ti o tactica de a putea sa il opresti fara prea multa 'mizerie'.

minijoc cu masini de parcat

Parking Perfection 2


Pentru fiecare din nivele, trebuie sa parchezi cat mai repede si cat mai bine masina in locul marcat cu galben, mult succes.

condu un super camion

Heavy Truck


Ai ocazia sa conduci un camion militar incarcat cu cele mai tari arme. Este pregatit pentru orice batalie si pentru a putea traversa orice teren.

Opinii si Comentarii
Nici o opinie. Spune-ti si tu parerea aici!

Adauga opinia ta
Comment: