Jocuri tari online 2009

Masini » Bulldozer

joc cu masini buldozere in care distrugi totul din calea ta

Jocul se va incarca in cateva secundeDigg! StumbleUpon Bookmark and Share Trimite pe Twitter
Informatii
Adaugat: Sep 07, 2009
Jucate : 11036
Marime: 528.71 Kb

Descriere:

Un buldozer si restul ... nu mai conteaza. Distruge totul si castiga cat mai multe puncte, intr-o distractie garantata cu buldozere.Cuvinte cheie pentru acest joc :

buldozer, masini, distrugere, distrugeriCei care au jucat acest joc au cautat :

fun break bulldozer joc cu masini buldozere care distrugi totul din calea bilding buldozer joc gratis JOCI BULDOZER jocuri cu buldozerul mania jocuri buldozerul de incarcat joc cu masini duster wwwjocuricumasini decurse imagini desktop masini de teren planse de colorat cu masini tunate getia bucuresti straik 3d online masini 3d de infractori care merg joc online distrugere bile jocuri distrugere computer jocuri cu distrugere computer distrugere castle catapulte jocuri jocuri cu masini.ro de distrugere jocuri online cue distrugeri masiv jocuri de distrugeri masini jocuri cu masini distrugeri 3d jocuri cu distrugeri in trafic Distrugeri in Trafic jocuriCautari pentru jocuri similare :Intructiuni:
Folsoste mouse-ul pentru a distruge tot in oras.

Rating:
  • Currently 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
« Da click aici pentru a puncta acest joc.


Acest joc nu functioneaza? Spune-ne si noua.

Daca ti-a placut Bulldozer, atunci te pot interesa si...
condu un camion rusesc

KAMAZ Delivery


Ia parte la celebra intrecere ruseasca de transportat bere. Cursa Tundras este cea mai tare cursa. Tot ce trebuie sa faci este sa ajungi la capatul cursei cu toata marfa cat mai intacta si sa strici cat mai mutine din sticlele pe care l...

condu un super camion

Heavy Truck


Ai ocazia sa conduci un camion militar incarcat cu cele mai tari arme. Este pregatit pentru orice batalie si pentru a putea traversa orice teren.

Buggy Madness


Drive the truck to rush forward.

American Bus


Use arrow keys to drive the bus. Press space bar to brake. Park at the highlighted spot. Do not run over people! Don't bang into other cars, you will lose a life.

joc de curse cu masini de cart

Monster Kartz


Alege masina, soferul si porneste-te in cursa pentru a te putea califica spre cel mai tare campionat de carturi. Termina toate cursele si toate circuitele pentru a te putea lauda ca esti cel mai bun. Succes.

Opinii si Comentarii
Nici o opinie. Spune-ti si tu parerea aici!

Adauga opinia ta
Comment: